Jenice og hendes første single

Billede: Jenice Web

Jenice – kendt fra videoen med Roland Kaiser og Maite Kelly – udgiver sin debut single “Tanz mit mir” og endelig er tiden kommet. Jenice gjorde sit første store optræden som en del af “Olé Oberhausen” for et par uger siden og blev fejret på en storartet måde, da hun var der for at præsentere sine første egne sange.

Hun arbejder på højtryk på andre sange. Hun er en moderne kunstner, som selv komponerer, synger og udgiver tyske pop-rock sange med sit varemærke “The E-Guitar”. Hendes karisma er unik, og hendes stemme har en stor anerkendelsesværdi.

Billede: Jenice Facebook

Jenice til Schlager.de: “Jeg har altid min E-guitar med, og den må ikke mangle. Med den kan jeg lave præcis den musik, jeg altid har ønsket. Mit optræden på Olé i Oberhausen var en vidunderlig oplevelse for mig, og jeg håber så meget at nå en masse mennesker med min slags tyske pop-rock.”

Hun vokser op i 90’erne, lærte at spille guitar i en alder af otte og levede for Michael Jackson og Guns N ‘Roses. Kelly-familien eller Juliane Werding former også de unge. Selv som barn havde Jenice mange optrædener i et lille guitarorkester, hvor hun skilte sig ud fordi hun foretrak sine egne kreationer og ikke spiller efter noder. Gennem sine studier inden for ingeniørvidenskab og hendes modelkarriere forfølger Jenice musikken som en hobby i sin ungdom, for kun senere at opdage, at dette er det eneste, der virkelig gør hende glad.

Billede: Jenice Web

År går før hun gen-opdager sin passion for guitarspil og komponerer i løbet af hendes tid ved MTV-Clubtour-VJ. Hidtil havde hun stor succes som model, og er også at finde i den populære Roland Kaiser og Maite Kelly musikvideo “Warum hast du nicht nein gesagt”? Her møder Jenice for første gang Maite Kelly, sin absolutte rollemodel. I 2013 lærte hun at spille professionelt op og ledsage sine DJ-sæt med kendte elektriske guitar-rock riffs, som senere blev hendes eget rockshow. Sammen med hendes nære ven og guitar partner Martin, optræder hun jævnligt som “Cathy Jean” i klubber og ved arrangementer.

Debut single “Tanz mit mir”

Da hun ønskede at udvide sit guitar show, gik hun til en vens studie og optog sine første egne sange. Hendes talent ved komponering bekræftes her for første gang af uafhængige producenter. I 2017 afslutter Jenice sin modelkarriere, for udelukkende at fokusere på musik. Når hun møder producenten René Lipps, udvikler de deres egen rocking pop stil.

Så den første EP under navnet Na klar! Records.

Den 1.09.2018 blev hendes debut single “Tanz mit mir” udgivet.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse