TV-Tip d. 29. – 31. juli 2022

Wunderbares Schlagerland – Gartenträume, Schlösser und Musik

mdr | Fredag 29.07.2022 | 20:15 – 21:45 – Fra 2017

Uta Bresan præsenterer et 90-minutters afsnit af “Wonderful Schlagerland”. Fokus er på smukke landskaber og fortryllende steder. Denne gang er det grønt og blomstrer i centraltyske parker og haver. Uta Bresan har valgt en særlig perle. Hun er gæst på det fortryllende Mosigkau Slot; det kaldes også “lille Sanssouci”. Det er ikke langt fra eventyrhaverne i havekongeriget Dessau Wörlitz og er et af de sidst fuldstændigt bevarede rokoko-ensembler i det centrale Tyskland. Den sympatiske Dresdener har selvfølgelig en masse musik med sig og sendte også sine yndlingsstjerner ud på landet: Med Nino de Angelo tager vi til Thüringens lysslot, Claudia Jung synger i Oberlausitz, det bliver romantisk med Simone og Charly Brunner i barokhaven i Harzen og die Flipper Olaf tager os med på tur i parken. Andre gæster: Kathrin & Peter, Feuerherz, Ute Freudenberg und Christian Lais, Mary Roos, Ronny Weiland

Foto: MDR/Marcel Brell

Kaisermania 2022: Live aus Dresden

mdr | Lørdag 30.07.2022 | 20:15 – 22:43

Ventetiden er endelig forbi! Efter tre års pause er Roland Kaiser tilbage med den legendariske Kaisermania og vil endelig forvandle Elbens bred i Dresden til en af ​​de største festmile i Tyskland. I anledning af hans 70 års fødselsdag kan fans endda se frem til seks koncerter foran Dresdens gamle bydel i kulissen. MDR vil være der live og sende begivenheden i fuld længde. Roland Kaiser og Kaisermania-koncerten har nu opnået kultstatus. Næppe nogen anden tysk kunstner kan se tilbage på en så succesfuld karriere, der har varet fem årtier som Roland Kaiser. Han er en født entertainer og en absolut publikumsbehager – han er ganske enkelt en legende.

Foto: SWR/Schneider-Press/W.Breiteneicher

Immer wieder sonntags

Das Erste | Søndag 31.07.2022 | 10:03 – 12:00

Gæster: Peggy March, Nicole, Ronja Forcher, Marie Reim, Die Grubertaler, Sigrid & Marina, Max Weidner, Oli P., Art Garfunkel Jr. og Amore Blue.

Foto: ZDF – Sascha Baumann

ZDF-Fernsehgarten

ZDF | Søndag 31.07.2022 | 12:00 – 14:10

Gæster: Annett Louisan, Sarah Zucker, Jay Ventura, Thomas Godoj, Heinz Rudolf Kunze, Oonagh, Isabel Varell, Stereoact m.fl.

RELATEREDE ARTIKLER