TV-Tip d. 25. – 26. februar 2022

Foto: SWR/Kimmig/Kerstin Joensson

Schlager-Spaß mit Andy Borg

SWR | Fredag 25.02.2022 | 20:15 – 22:15

SWR-vært og sanger Andy Borg byder stjerner fra Schlager-verdenen velkommen og inviterer seere af SWR-tv til en hyggelig aften med musik. I den hyggelige vinbar præsenterer hans gæster nye hits samt populære evergreens. Denne gang er følgende gæster med i showet: Michael Morgan, Carmen Nebel, Edith Prock, Jauchzaaa, Hansy Vogt, Zweisamkeit, Uwe Busse og Ricky King

Foto: MDR/Tom Schulze

Musik für Sie

mdr | Fredag 25.02.2022 | 20:15 – 21:45 AFLYST

Siden 2004 har den populære værtinde og sangerinde Uta Bresan opfyldt seernes musikønsker med sit show “Musik für Sie”. MDR har udsendt det succesrige format månedligt og LIVE siden begyndelsen af ​​året. Uta Bresan opfylder endnu flere ønsker i studiet, taler med stjerner og formidler personlige hilsner fra seerne. Uanset om det er et stort jubilæum eller vigtig hjælp i en nødsituation – dette program bliver en platform til at sige “Tak” eller “Tillykke!” med musik efter eget valg. acceptere.

Foto: MDR/JürgensTV/Dominik Beckmann

Schlager oder N!xxx – Nur wer gewinnt, singt!

mdr | Lørdag 26.02.2022 | 20:15 – 22:35 AFLYST

Schlager har aldrig været så sjovt! I et nyt afsnit af det mest spændende og sjoveste schlagershow på tysk tv, lærer Florian Silbereisen stjernerne at kende fra et helt nyt perspektiv. Andy Borg, Daniela Alfinito, Marina Marx og Karsten Walter, Ben Zucker und die Draufgänger står over for usædvanlige udfordringer. Fordi alle vil synge så mange hits som muligt!

RELATEREDE ARTIKLER