Trist familiehemmelighed afsløret

Foto: RTL / Stefan Gregorowius

TV-vært Florian Silbereisen er en af ​​de store entertainere i tysk showbiz og er meget efterspurgt, især blandt kvinder. Men i sin familie så han ikke ud til at få megen kærlig opbakning, som han overraskende indrømmede i et interview med det tyske presseagentur (dpa).

Ja, Florian Silbereisen har gjort karriere. I sine Feste-shows inspirerer Florian masserne – og som “drømmeskibs”-kaptajnen lokker han millioner af tv-seere til skibet med sit skuespillertalent. Nu tør allrounderen for anden gang træde ind bag jurypulten i “Deutschland sucht den Superstar” (DSDS) og skal på stortalent jagt fra den 22. januar (20.15, RTL).

Trist tilståelse

At den indfødte Tiefenbacher er ansat på tre store tv-stationer viser, hvad TV Tyskland mener om Florian Silbereisen. Man kan næsten ikke få større ros for sit arbejde, vel? Imidlertid blev Florian ikke altid overfyldt med komplimenter.

Offentligt blev han “aldrig overøst med ros,” afslører Silbereisen til dpa. Og ikke nok med det – situationen ser også lidt dårlig ud i privatlivet: ”Min familie er stor, og jeg er den yngste. Det får man ikke for meget ros for«. En tilstand, som Florian Silbereisen helt sikkert måtte opleve i sin barndom.

Så vigtigt er ros for børn

Ros er altafgørende – især i en ung alder. En amerikansk undersøgelse har vist, hvor vigtige komplimenter er for børn. Ifølge en rapport fra sygeforsikringsselskabet “AOK” blev mere end 2.000 studerende observeret løse komplicerede opgaver. Nogle lærere opmuntrede dem mere end andre. Undersøgelsen viste, at børn, der fik mere ros, var i stand til at arbejde med meget mere koncentration.

Ifølge rapporten øger ros fra en ung alder selvværdet og opmuntrer de små til at prøve en masse nye ting. Men hvis et barn bliver kritiseret for hver lille ting, så “får det hurtigt det indtryk, at det aldrig kan glæde sine forældre.”

Så kære Schlager-fans: Vær ikke så kritisk over for jeres børn – ellers kan det få dårlige konsekvenser for deres udvikling.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse