Tragedie for hans familie lykke

Det hele kunne være så enkelt, men det er det ikke. Tingene er ved at gå amok i Reim-huset. Matthias Reim er optaget af sin kommende turné, og hustru Christin tænker på sit nye tv-job i Leipzig. Og hvad med baby Zoe på 11 måneder? Parkeret et sted med halvsøskende. Der udspiller sig chokerende scener ved Bodensøen, og det kunne ende med en tragedie for “Matzes” familieglæde!

“Når jeg har mulighed for at udvikle mig, bliver jeg super nysgerrig,” fortalte en strålende Christin i Leipzig i begyndelsen af februar. Et nyt eventyr begyndte for hende i den saksiske storby. Her er hun vært for MDR-kultshowet “Schlager des Monats”. En kæmpe mulighed for den sympatiske blondine. Matthias Reim støttede i første omgang også sin kone i hendes eventyr. Han sagde med det samme: “Det er lige præcis det, du vil lave, gør det!”

Ærgerligt, at Leipzig ligger 600 kilometer fra deres fælles hjem ved Bodensøen. 600 kilometer mellem Christins karriere og hendes moderlige pligter. Selv om Matthias støtter sin unge kone i den indledende overdådighed – nu kræves der mere end varme ord. Når den unge mor tager af sted til optagelserne, skal han passe den lille hvirvelvind Zoe. Søvnløse nætter, skiftende bleer, fodring, babystress hele døgnet rundt!

“Han har sin egen særlige måde at tilbringe tid med Zoe på. Han spænder hende ofte fast, tager hende med i garagen og viser hende motorcyklerne. Når han krammer med hende, gumler eller leder efter ællingen i boldbassinet, svulmer mit hjerte”, fortæller Christin begejstret om sin mand. Og hun, moderen, er der trods alt stadig. Men pendlingen mellem Leipzig og Bodensøen bliver anstrengende for Christin. Det eneste spørgsmål er, hvordan den 65-årige vil klare babyens arbejdsbyrde? Han er trods alt ikke længere den yngste. For ikke at nævne hans svage helbred.

Og her truer tragedien! For Reim er ikke sund og rask. Først blev han plaget af en Sommerinfluenza, så af en stemmebåndsbetændelse og oven i købet den foruroligende diagnose af udbrændthed! Alt det var livstruende – og nu? Matze vil på en stor turné i Tyskland i marts, hele året 2023 er pakket med koncertdatoer. Selvfølgelig skal han også holde sig fagligt i gang. Hvem, hvis ikke han, ved, hvor hurtigt man kan glide ned i det røde felt, men skal han give den fuld gas igen med det samme? Alene programmet vil med garanti dræne ham for energi. Er han ikke klar over, at han igen spiller med sit liv? Hvad vil der ske med familiens lykke, når Matthias Reims helbred begynder at svigte ham?

For der er endnu en lille mus, der kravler rundt ved Bodensøen, og som har hårdt brug for sine forældre! Når de begge er på farten, passer Matzes børn på den lille. Hans ældste, Julian (27) og Marie (22), besøger ofte deres far. Men de vil ikke lade sig bruge som babysittere i lang tid. Begge er ambitiøse, vil storme hitlisterne, ligesom deres far.

Og nu overvejer Christin endda at få endnu et barn: “Hvis alt går lige så afslappet som med Zoe: Ja! Jeg siger altid: ‘Man skal aldrig sige aldrig’.” Det er svært at forestille sig, hvordan alt dette kan forenes – og hvordan chokerende scener snart kan udspille sig ved Bodensøen …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse