Tourforberedelse efter ferie i Venedig

Først for nylig sendte Andrea Berg og hendes mand Uli Ferber feriehilsner fra Venedig, hvor deres steddatter Vanessa Mai allerede dansede gennem kanalerne. Nu har Andrea kontaktet sine fans igen, tourforberedelserne er i gang!

Andrea Berg fortsætter “Mosaik”-turnéen

Andrea Berg startede sin “Mosaik”-turné tilbage i januar 2020, som endda blev kåret som årets bedste. Efter at være blevet udsat på grund af Corona-pandemien fortsætter turnéen den 3. november – med otte datoer. Erfurt er efterfulgt af Magdeburg, Nürnberg, Leipzig, Hannover, Dortmund og Schwerin. Finalen finder så sted den 15. november i Bremen.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Andrea Berg (@andreabergoffiziell)

På Instagram tog Andrea Berg sine fans med bag kulisserne og viste sine outfits frem. “Vi pakker det nu, og så kører vi! Jeg glæder mig til at se dig!” meddelte schlagerdronningen.

Ny musik annonceret

Fans kan forvente en helt ny sang: “Viel zu schön um wahr zu sein”. Den opmuntrende titel er også den første forløber for guldudgaven af Andrea Bergs succesalbum “Ich würd’s wieder tun”. Den nye udgave med femten nye numre udkommer den 18. november, men kan også forudbestilles fra i morgen, den 28. oktober.

Det er præcis på det tidspunkt, at den ovennævnte sang udkommer – lige i tide til at fans kan høre den, lige i tide, så fans kan øve sig på sangen, inden turnéen starter den 3. november.

Billetter til “Mosaik”-turnéen kan stadig købes på Eventim.de.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse