Fans er skuffede kort før “Heimspiel”!

Nedtællingen er i gang – Andrea Bergs “Heimspiel – Das Kult Open Air” i Aspach begynder om få dage. Men kort forinden har nyheden skabt stor skuffelse blandt fansene.

Andrea Berg og hendes fans kan næsten ikke vente: Den 19. og 20. juli 2024 vil det store “Heimspiel” Open Air endelig finde sted i WIRmachenDRUCK Arena i Aspach. Andrea afslørede nogle detaljer om begivenheden for et par dage siden, men nu har en nyhed skabt stor skuffelse blandt Andrea Bergs fællesskab.

Bitter nyhed

For kort tid siden havde Andrea Berg reklameret for billetter til det kommende “Heimspiel” i Aspach i sin Instagram-story. Tilsyneladende lidt for godt, for som Andrea Bergs team nu forklarer i en pressemeddelelse, er der ikke flere billetter til rådighed. “Heimspiel Kult Open Air med Andrea Berg i Aspach: Begge koncertaftener (19. og 20. juli) er udsolgt”, står der.

“Heimspiel” er udsolgt

Der er kun billetter tilbage til Andrea Bergs “Heimspiel” på søndag. Fanfestivalen er planlagt til den dag. Særligt bittert: Selv om der er autografskrivning med Andrea søndag den 21. juli 2024, spiller hun sine koncerter de to andre dage. Det er helt sikkert frustrerende for hendes fans, som har glædet sig til Andrea Bergs koncert i ugevis.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x