Andrea Berg – Ækelt angreb: “tv total”-komiker: “Balloner med skrald og lort”

Bandeord mod Andrea Berg: “tv total”-komikeren Sebastian Pufpaff sammenligner Andrea Bergs “Schlagerbooom”-optræden med nordkoreanske balloner! Under “Schlagerbooom”-arrangementet i Kitzbühel (Østrig) i begyndelsen af juni svævede Andrea Berg nemlig ind på arenaen på en gynge båret af lysende balloner. Publikum på stedet var begejstrede og klappede højlydt af hende.

Andrea Berg – komikerens ulækre angreb

Pufpaff var helt anderledes: “Så var der ‘Schlagerbooom’ i Kitzbühel, og der skete noget mærkeligt,” sagde Pufpaff uden at nævne nogen navne. Og så den (tv-)totale afsporing: “Du husker nok, at Nordkorea for nylig sendte store balloner med affald og lort over grænsen til Sydkorea. Jeg har på fornemmelsen, at en af ballonerne ser ud til at være fløjet langt væk fra målet.”

Ulækkert angreb har en eksplosiv baggrund

Umiddelbart efter lader Sudel-komikeren billederne tale. Man kan se Andrea Berg svæve ind på en gynge, der hænger i balloner under “Schlagerbooom”. Den højeksplosive politiske baggrund for Pufpaffs modbydelige angreb på Andrea Berg: Der har været krigstilstand mellem Nord- og Sydkorea i 70 år. Senest har Nordkoreas diktator ladet balloner fyldt med affald og afføring flyve mod Sydkorea.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x