Tommelfingrene er i vejret for voXXclub ved den tyske ESC-afstemning!

Kilde:: NDR/Severin Schweiger”

Drenge skal konkurrere i aften (22.02.) Som deltager i showet “Eurovision Song Contest 2018:Unser Lied für Lissabon”. Gutterne fra VoXXclub tør at gøre noget: Først gik de – for den gode sag – helt nøgne som især deres mange kvindelige fans var glade for, til kalenderen “Nackedei Kalender”.

Og i aften (22.02.2018) starter de tyske foreløbige runde “Unser Lied für Lissabon” til “Eurovision Song Contest”. Med deres nummer “I mog di so” viser Florian, Stefan, Korbibian, Christian og Michael imponerende, at folkemusik ikke kender grænser.

Alle “voXXclub-ber” er store ESC-fans. Derfor blev de straks begejstret over ideen om at repræsentere Tysklands flag ved “Eurovision Song Contest 2018” i Lissabon den 12. maj.

Deres pladefirma har formuleret den perfekte “salgstale” for voXXclub: “voXXClub er den moderne måde at præsentere musik fra Tyskland og for at vise den moderne tradition, som er sikker på at blive hilst velkommen i alle andre europæiske lande. Men den afgørende faktor vil være verdens og menneskelige sang ‘I mog di so’, der imponerer med sine sofistikerede blæserarrangementer, den spændende groove og de fantastiske vokal præstationer af de fantastiske fem. “I mog di so” inviterer hele verden til at danse! “.

Titlen “I mog di so” blev produceret specielt til ESC’s foreløbige afstemning og er derfor ikke (endnu) medtaget på det nuværende album “Donnawedda”. Men det forventes snart med en ny udgave af cd’en.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse