Florian Silbereisen: To mænd lurer i baggrunden – så lyder der et brag

Uanset hvordan Tyskland klarer sig i dette års Eurovision Song Contest, kan man ikke beskylde ARD og den arrangerende tv-station NDR for ikke at have gjort sig umage under udvælgelsesshowet i Berlin. Stjerner som Florian Silbereisen, Barbara Schöneberger og Riccardo Simonetti blev bragt ind i studiet i Adlershof.

Derudover var en blændende munter Mary Roos og endda skuespilleren Mathieu Carrière var rejst for at støtte sin ven “NinetyNine”. Det hjalp ham ikke i sidste ende, da Isaak vandt den indledende runde med sin sang “Always on the Run”, men publikum var i godt humør, og mange kunne allerede se, hvad der var ved at ske bag Florian Silbereisen.

Overraskelse lurede bag Florian Silbereisen

Han sad i sofaen sammen med fødselaren Riccardo Simonetti (som fyldte 31 år fredag aften), da han blev overrasket af ARD. To mænd havde gemt sig bag sofaen. På den ene side nok for ikke uforvarende at stikke hovedet ind i kameraet, men også for ikke at ødelægge overraskelseseffekten.

ARD havde arrangeret kage og fyrværkeri for at fejre studieværtens særlige dag. Så de to ventede på det rette øjeblik til at overraske ikke bare Simonetti selv, men også de andre jurymedlemmer.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Riccardo Simonetti (@riccardosimonetti)


(Tryk på den lille hvide pil i højre side af billeder)

Begivenheden faldt i god jord hos Simonetti selv. Han fejrede endda overraskelsen på Instagram, hvor han delte et billede, der blev taget under showet. “Fik en fødselsdagskage fra Eurovision. At kunne fejre min fødselsdag på sofaen i Eurovisions indledende runde var en virkelig stor oplevelse. Tak til alle, der fik mig til at føle så meget kærlighed i går,” jublede entertaineren på sin konto. Billedet blev i øvrigt taget under showet.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse