Tog han sin vens job?

Foto: RTL / Stefan Gregorowius

Florian Silbereisen overtager stillingen som chefjury i DSDS i denne sæson. Under optagelserne kommer en ven af ​​Florian frem. Han ville også gerne have overtaget Floris job.

I september blev DSDS-Recalls optaget i Italien. Selvfølgelig var den nye jury bestående af Ilse DeLange, Toby Gad og Florian Silbereisen også der. Sidstnævnte er bestemt meget stolt over at have fået fat i dette særlige job på tv. Han var ikke den eneste, der holdt øje med dette job.

Vi taler om DJ Ötzi, som er en af ​​Florian Silbereisens bedste venner. I et interview med “Promiflash” afslører DJ Ötzi, at han ville have været interesseret i juryjobbet. “Jeg er meget interesseret i sådan et tilbud, fordi det også er sjovt – ikke at evaluere unge mennesker, men motivere og promovere talent.” Men: “Desværre kom en ven foran mig – hvis ikke en af ​​mine bedste venner,” beklager DJ Ötzi.

Florian Silbereisen & DJ Ötzi: To mediefolk

Du kan dog være sikker på, at venskabet mellem Florian Silbereisen og DJ Ötzi ikke vil være i fare på grund af et job. De to har været på scenen i årtier og ved, at meget eftertragtede stillinger i tv-branchen er yderst eftertragtede.

DJ Ötzi er dog ikke afhængig af et juryjob. For et par dage siden udkom hans nye album “Sei du selbst – Party 2.0”. DJ Ötzi har beskrevet sit album som sit “mest personlige album nogensinde”.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse