Thomas Anders & Florian Silbereisen i duet

I videoen for “Sie sagte doch sie liebt mich”, konkurrerer Thomas Anders & Florian Silbereisen om den samme kvinde

“Sie sagte doch, sie liebt mich” – når to kendte herrer hører dette ord fra en og samme kvinde, er der ikke kun et matematisk problem, men mest af alt: et i kærlighed.

Den nye single af Thomas Anders, handler om dette problem hvis rival ikke er fremmed: Florian Silbereisen. Med andre ord: duel var i går, her kommer duet!

Resultatet er en sang om elskede rivaler, som i tillæg til sin livlige kur også inviterer en til at danse med. Musikvideoen, hvor Florian Silbereisen og Thomas Anders mødes tilfældigt i en klubs bar, og åbner sangen med spørgsmålet: “Hej hej, hvad søger du her?

“Hvad sker der, ser du nedenfor i videoen: I sidste ende er begge dumme, fordi den elskede kommer i en helt tredje mand i klubben. Og hvem det er, du tror det ikke …

“Sie sagte doch sie liebt mich” –  er en forsmag af det nye album “Ewig mit Dir” af Thomas Anders, som bliver udgivet i dag fredag 19 okt 2018.

Albummet er formet af en meddelelse, der samtidig er en måde, som Thomas Anders lever efter: Alt er muligt, drømme kan gå i opfyldelse, når du lytter til dit hjerte. Thomas Anders livsstil har gentagne gange åbnet nye døre for ham, og han har gået vejen, åbent og vidste, at han skulle have erfaring, før livserfaringerne kan strømme ind i sange.

Thomas Anders har bragt 14 helt nye spor til “Ewig mit Dir”.

Thomas Anders vil turnere næste år, billetter er nu tilgængelige på Eventim: Klik her

Kilde: warnermusic.de

Køb det nye album her: Thomas Anders

Det skal du læse