Thomas Anders & Florian Silbereisen: Er det virkelig forbi efter dette?

Foto: Telamo / BMC-Picture/Dominik_Beckmann

Langsomt men sikkert bliver det efterår udenfor, og der er heller ikke længe til jul – så ”Fest der Liebe” nærmer sig! Og for at gøre denne grå tid lidt pænere og øge forventningen, har Thomas Anders og Florian Silbereisen allerede præsenteret coveret til deres nye udgave af “Das Album” i dag. “Winter Edition” skulle være i butikkerne en uge tidligere, den 16. oktober 2020 …

14 nye sange findes på specialudgaven af ​​”Das Album” af den succesrige schlagerduo Thomas Anders og Florian Silbereisen. Og som i den originale version lover dette meget … Blandt andet er der en nytårsaftens sang med titlen “Wenn Raketen steigen”.

Men der er også tyske versioner af kendte internationale hits på albummet. Og mens vi allerede er i julen: I den nuværende generation er filmen “Kevin Alone in New York” en af ​​de traditionelle julefilm. Titlen “Winter in New York” kunne så at sige være den tyske genindspilning af filmen. Vi er meget spændte for at høre, hvordan titlerne til sidst lyder og er allerede fulde af forventning!

Foto: Telamo.de

Her er tracklisten over de nye sange:

 1. Die schönste Zeit des Jahres
 2. Manchmal werden Träume wahr
 3. Winterwunderwelt
 4. Das schönste Geschenk
 5. Sommer im Dezember
 6. Und brennen 100.000 Kerzen
 7. Winter in New York
 8. Gemeinsam niemals einsam
 9. Zuhaus’ ist wo das Herz ist
 10. 10 Millionen Wunder
 11. Dies’ Jahr (strahlen alle Lichter heller)
 12. Früher lag an Weihnacht’ richtig Schnee
 13. Wenn Raketen steigen (Der Silvester Song)
 14. Zooom!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse