Thomas Anders & Florian Silbereisen: Endnu ikke noget Duett-Album?

Sidder du og venter på at det nye album fra Thomas Anders og Florian Silbereisen dumper ind i din postkasse, ja så komme du til at vente noget længere endnu.

Det var en af overraskelserne der var ved Schlagerchampions 2020: Thomas Anders og Florian Silbereisen meddelte, at de vil udgive et duetalbum sammen! “Das Album” skulle udgives den 13. marts 2020, men nu er det udskudt …

For to dage siden blev det annonceret, at det næste tv-show af Florian Silbereisen, som skulle være “Schlagerlovestory” denne gang, ikke vil finde sted som planlagt den 14. marts på grund af Corona-virus.

Mens nogle fans frygtede fiasko med hensyn til Florian Silbereisens løbende turné, er Schlagerlovestory 2020 nu den første TV-begivenhed, der blev udsat til sommer.

Begivenheden med mere end 5.000 besøgende skulle sendes fra udstillingshallen i Halle (Saale). Hvad med duet albumet af Florian og Thomas Anders, som skulle frigives dagen før – den 13. marts? Det, der er bestemt, er, at det ikke bliver i marts.

Pladeselskabet besluttede at udsætte album udgivelsen. Overraskende vil albummet blive frigivet dagen før showets nye dato (live fra Halle den 6. juni 2020).

Hvad en albumudgivelse har at gøre med Corona-virussen er os imidlertid ikke helt klar. Men som man siger: forventning er den største glæde …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse