Thomas Anders & Florian Silbereisen: De deler næsten alt – der er kun ét tabu…

De to stjerner er adskilt af en aldersforskel på næsten 20 år. Og ellers er de grundlæggende forskellige. Men det ødelægger ikke deres venskab. “Thomas elsker Ibiza og havet, jeg elsker Østrig og bjergene. Han kan lide at køre cabriolet, jeg kan lide at køre motorcykel, han står tidligt op, jeg sover sent, han kommer altid til tiden, jeg sjældent,” siger Flori (40).

”Jeg kunne blive ved her længe, ​​men det er afgørende, at man ser, at helt forskellige karakterer kan harmonere med hinanden og være stærke sammen.” Og de er bestemt stærke sammen – især i showbusiness. “Fælles er bestemt kærligheden til musik og underholdning,” siger Thomas Anders (59). Han beundrer også sin unge ven og kollega meget.

“Florian er bare en fantastisk fyr, utrolig hårdtarbejdende og disciplineret. Jeg kan virkelig sige, at han er helt vild med sit job!” Og Flori roser også Thomas til skyerne: “Han sang verdenshits, da jeg var en lille dreng. Forhåbentlig kan og vil jeg lære meget af hans erfaring.” Måske også i forhold til kærlighed? For selvom den andens kone eller kæreste er absolut tabubelagt, som det sømmer sig rigtige kammerater, kan Flori lære meget af Thomas i den forbindelse. “Jeg har været gift i 20 år,” sagde den tidligere Modern Talking-stjerne med et grin. “Florian har stadig denne spændende rejse foran sig.”

Kilde:  Schlager.de

Det skal du læse