Thomas Anders: Er Florian Silbereisen bedre end Dieter Bohlen?

”En ven, en god ven, er den bedste ting i verden. En ven forbliver altid en ven, også hvis hele verden falder sammen… ”vidste den unge Heinz Rühmann allerede i filmen.

Goethe og Schiller, Ernie og Bert, Tom Sawyer og Huckleberry Finn, Winnetou og Old Shatterhand og inkluderer nu Thomas Anders og Florian Silbereisen. Rigtige mandlige venskaber er meget mere end samtaler om sex, fodbold og øl.

Ved “Schlagerchampions” har Thomas Anders og Florian Silbereisen nu beseglet deres musikalske venskab. Ikke som med “blodbroderskabet” som med Karl May i Winnetou-filmen, men med annonceringen af et duetalbum til 13. marts fra Telamo.

Telamo er glad

Og Telamo-, DMF og Shop24-bagmanden Marko Wünsch springer sandsynligvis af glæde ved denne gratis album promovering foran omkring 5,6 millioner seere på ARD.

Med de succesrige duetter af “Sie sagte doch sie liebt mich” og “Sie hat es wieder getan”, er der helt sikkert to albumtitler. Og ja, Florian Silbereisen er den bedre Dieter Bohlen ved siden af Thomas Anders. Fordi med duoen “Modern Talking” var Dieter Bohlen Alpha hunden. Med Florian Silbereisen er Thomas Anders på lige fod og accepteres som en vokal partner og bliver ikke fornærmet.

Schlager-tour i stedet for fiskefabrik

Dieter Bohlen om Thomas Anders: “Thomas har sunget “You‘re my heart, you’re my soul” siden midten af firserne. Det er hårdt. Det er okay ti gange om året, men hundrede gange om året, gode Gud. Jeg vil hellere arbejde i en fiskefabrik. ”

Som vi ved, behøver Thomas Anders ikke at arbejde i en fiskefabrik, han tager snart på en stor Schlager XXL-turné. Selvfølgelig sammen med tourværten og duetpartner Florian Silbereisen …

Kilde: Schlagerplanet.de

Bestil det her: Thomas Anders og Florian Silbereisen – Das Album

Det skal du læse