Tanja Lasch præsenterer sit nye albumcover!

Hun har allerede annonceret det: Det nye album “Zwischen Lachen und Weinen”, som vil blive udgivet den 28. juni 2019 på hendes nye pladeselskab DA Music fra Diepholz. Nu viser Tanja Lasch det nye coverbillede af albummet.

Dette cover får virkelig spændingen til at stige: Tanja, i læderjakke, hullede jeans og barfodet. Hun sidder helt afslappet foran en bas-højtaler. Det hele er indrammet af smukke, varme middelhavsfarver. Den første single vil blive udgivet i slutningen af april “Der Plattenspieler”. Uden at fortælle for meget, kan fans se frem til en smuk sang med en gåsehuds-følelse, men også med en dansebar rytme.

Ifølge den officielle beskrivelse af albummet vil det også indeholde sange som “Der Trinker”, “Mit Dir hab ich fliegen gelernt” og “Du wirst auf Wolken schweben” samt “Alle Farben meiner Welt”. Som titlerne allerede tyder på, håndterer Tanja Lasch perfekt at vise den fine linje mellem latter og gråd. Du kan være sikker på, at det igen vil være autentiske sange skrevet af Tanja Lasch i tæt samarbejde med Mitch Keller.

Albummet vil blive udgivet for første gang som standard, som de’luxe og som vinyl udgave. Vi glæder os til det og afventer den nye single i slutningen af april og selvfølgelig albummet i slutningen af juni. Vi ønsker Tanja stor succes.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse