Uventet konkurrence

Foto: RTL / Stefan Gregorowius

Florian Silbereisen afløser som bekendt i fremtiden Dieter Bohlen som dommer i DSDS. Der er allerede spekulationer om, hvorvidt han er ok til opgaven. Han er sikker på sig selv. Men nu er der konkurrence, som ingen forventede.

Bavarian Broadcasting Corporation (BR) ønsker at sende en konkurrent ind i løbet med formatet “Der BR Schlager Traum”. Vi søger unge Schlager-talenter. Som med DSDS kan vinderen se frem til berømmelse og sin egen karriere. Dette er gjort muligt af en sang skrevet af producer André Stade og udgivet af “Telamo” label. Hvis du vinder, kan du synge denne sang og starte din karriere med det samme.

Florian Silbereisen: Vil han sejre over Tanja Lasch?

Alle, der føler, de er kaldet til, kan søge om “BR Schlager Traum”. Ansøgningsvideoer med sangprøver kan indsendes indtil 13. marts. Florian Silbereisens Schlager-kollega Tanja Lasch hører også til i juryen. I april kommer tiden, vinderen vil blive fundet og offentliggjort. Hvem ved, måske bliver der opdaget et større talent i BR end i DSDS?

Nogle af vinderne af showet forsvandt igen bagefter. Der er mere til en superstjerne, som Florian Silbereisen også ved: “En stjerne er en superstjerne, hvis han ikke kun kan synge, men også inspirere. Der er dog ingen standardopskrift på dette.”

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse