Tanja Lasch nu hos Telamo

TELAMO ser fremad og laver kontrakter med nye kunstnere. Tanja Lasch og Telamo er enige om et langsigtet samarbejde. Tanja Lasch som kommer fra Berlin udgiver sit nye studioalbum sammen med TELAMO her til sommer 2020.

Tanja Lasch: ”Vi er alle i øjeblikket i en usikker tid. Så jeg er det gladere, at TELAMO tror på mig og vil udgive mit nye album. Min ledelse Veronika Jarzombek og team er meget motiverede trods alle aktuelle politiske begivenheder og arbejder allerede intenst med det nye album. En række tv-programmer er også allerede i planen! ”

Ken Otremba, administrerende direktør i TELAMO: ”Tanja Lasch lever og elsker schlager. I årevis har det været en fast inventar på den tysktalende musikscene. Vi ser frem til at arbejde sammen med dig og ser positivt på fremtiden!

Musik har altid spillet en stor rolle i Tanja Laschs liv: Med sin far, den succesrige tekstforfatter og komponist Burkhard R. Lasch, stod hun sammen med på scenen som barn. Efter at have studeret på det berømte musikhøjskole “Carl-Maria von Weber” i Dresden, opnåede hun stor succes i forskellige musikprojekter med sin søster Diana.

I 2005 startede Tanja Lasch sin solokarriere. Med sine albums “Herzkino” og “Zwischen Lachen und Weinen” var hun i stand til at placere sig i top 40 på de officielle tyske albumhitlister.

Videoerne til hendes singler nåede over 10 millioner YouTube-visninger. En liveoptagelse på YouTube af hendes coverversion af Kerstin Otts hit “Die immer lacht” fra en koncert i Hamborgs Barcleycard Arena er blevet set over 14 millioner gange. For sin fortolkning af “Die immer lacht” modtog Tanja Lasch Smago! -Prisen i 2017 i kategorien “Cover-Version des Jahres”.

Kilde: Telamo.de

Det skal du læse