Tanja Lasch: Livredning på ferie!

Foto: Tanja Lasch Instagram

Mens vi skulle være forsigtige med storm Sabine i både Tyskland og her i Danmark, så nyder Tanja Lasch det tropiske vejr i Mauritius sammen med sin partner Reik og hendes søn Luca. Men i går (mandag d 11.02.2020) blev deres feriestemning oversvømmet af en trist begivenhed!

For da de gik på stranden, fandt de en hårdt såret hund. Den havde fået sin pote fanget i en metallslynge og kunne ikke længere gå; hele dens ene pote var frygtelig hævet. Men hvad skal man gøre, når man er på den anden side af verden?

Med meget tålmodighed og overtalelse formåede Tanja og Reik at holde den unge hund i snor og til sidst tilkaldte en dyrlæge. Det var den bedste beslutning, de kunne have taget.

Lægen bekræftede over for de to, at hvis de ikke havde tilkaldt hjælp, ville hunden være død efter to dage. Takket være anæstesi og medicin blev hundens liv reddet.

Tak til Tanja! Den modige lille omstrejfende hund vågnede op fra bedøvelsen på hendes terrasse. Hvad der særligt rørte ved Tanja: hele dens hundefamilie blev altid ved dens side!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse