Tanja Lasch: 100% LIEBE – nyt album

Foto: Telamo.de / (c) Robert Recker

Den 7. maj er tiden endelig kommet: Tanja Lasch udgiver sit nye album “100% LIEBE”. Titlen kunne ikke være mere passende, for også denne gang kan vi se frem til autentiske og følelsesmæssige historier, der rammer nerven i dag. Sangerinden og tekstforfatteren skriver nye sange med stor følelse og frem for alt en kærlighed til detaljer.

13 numre blev produceret og komponeret af Andre Stadé. De to ledte efter og fandt hinanden musikalsk. Samarbejdet fungerede så godt, at de nu har arbejdet på hele albummet “100% LOVE” med undtagelse af titlen “Schlüsselloch”. Teksterne er alle af Tanja Lasch, André Stade var ansvarlig for musikken og produktionen.

Tre af de 14 numre viser sig at være vidunderlige ballader. For eksempel sangen “Mama”: ”Min verden var så lyserød, at jeg aldrig manglede noget. Jeg levede var elsket, som man kan lide at se et barn. Tårer kom til mig, mens jeg skrev. Hver linje, jeg skrev, førte mig tilbage til min barndom med et smil, og det var tid for mig til sidst at sige tak til min mor for alt. “, siger Tanja Lasch om denne særligt personlige titel.

Men en anden ballade giver dig også gåsehud. I “Mein Kind” synger Tanja om hendes følelser som mor, da hendes søn blev konfronteret med adskillelsen af ​​hans forældre: ”Mit barn, jeg ville elske at vise dig, hvordan du kan leve en kærlighed for evigt. At se ind i dine spørgsmålstegn ved børns øjne og ikke finde et svar på et “hvorfor” var forbandet smertefuldt. Ikke desto mindre skal du vide, at vi var glade i lang tid, at vi sammen altid vil være stærke for dig, selvom vi ikke længere elsker hinanden. “

Men ikke kun i sine ballader synger Tanja Lasch om emner, som vi alle kender. Hendes uptempo-numre har også en besked. “Marie” er en salme til venskab, med sangen “Deine Beste Jahre” opfordrer hun til at holde fast i intet i livet bare af trøst eller frygt – når alt kommer til alt har vi kun dette ene liv!

Tanja Lasch synger om en stor, men forbudt kærlighed i nummeret “Schmetterlingsarmee”: ”De fik ikke lov til at elske hinanden, men det gjorde de stadig. Kærlighed var stærkere end ethvert forbud, og tiden med ham var den mest spændende og lidenskabelige i hendes liv. ”

Længslen efter en partner, der næsten berøver dig, synges der også om på det nye album: i “1 Prozent (von deiner Liebe)”. Hun længes efter ham dag og nat, når han ikke er sammen med hende. I en nat af tusinder ville hun efterlade alt, fordi det kun er så smukt i hans arme. ”

Sangen “Sie liebt dich mehr als ich” handler om en affære, som partneren længe har kendt til. ”Faktisk har hun kendt det i lang tid. Han har en elskerinde og er tavs.  Hun finder breve, hvor hun finder spor af hans elskerindes tårer. Det er tid til at give slip på ham og fortælle ham: Hun elsker dig mere end mig – Hun kæmper for dig. Du har savnet det med mig i lang tid. “, siger Tanja Lasch om ideen til sangen.

Alle kan finde en passende sang på “100% LIEBE”. Vi elsker dem alle og får nogle gange ondt. Tanja Lasch opmuntrer med sine sange til aldrig at give op, men også aldrig at miste sig selv … Alle sange har en besked – hvad vi laver af det er i vores hænder.

1 Marie
2 Schmetterlingsarmee
3 Lieben, Lieben, Lieben (Long Version)
4 Mama
5 Sie liebt dich mehr als ich
6 Ein Prozent (von deiner Liebe)
7 Das Schlüsselloch
8 Ich sag nur einmal verzeih
9 Mein wildes Herz
10 Lass uns von hier verschwinden
11 Mein Kind
12 Deine besten Jahre
13 Spieler
14 Ein Abend im November

„100% LIEBE“ fra Tanja Lasch udkommer d. 07.05.2021 fra TELAMO. Det kan bestilles her: Tanja Lasch – 100% Liebe

Det skal du læse