Tanja bryder Milliongrænsen for tredie gang.

Tanja har for nylig igen (3 gang) brudt milliongrænsen for kliks på Youtube med melodien: “Sie ist viel zu jung“. Selvom hun er midt i forberedelserne til afslutningen af hendes næste Album, så har hun stadigvæk overskud til at se hvad der sker på nettet.

Foto: Alex Møller Hansen/Tyskschlager – Her fra Immer wieder Sonntags fra Rust d. 29 Juli 2018.

Den første der kom op på 1 million kliks på Youtube var “Die immer Lacht” fra Live i Barcleycard Arena i Hamborg, som nu er oppe over 11,4 millioner. Den anden var “Wenn er Wüsste“, som nu er oppe på over 4,4 millioner kliks. Wenn er wüsste, er den tredie single fra Tanjas første succesalbum “Lebensecht“. Og nu denne her “Sie ist viel zu jung“, som også kom over 1 million.

I øjeblikket er Tanja ved at indspille en Video sammen med gruppen NEON, som hedder “Für immer“, som hun opfører sammen med dem. Der skulle herfra komme en Single som udkommer sidst på måneden. Vi venter spændt på Tanjas nye Album, som er ved at blive pudset af.

Utroligt at man kan holde øjnene lukket for sådan en stjerne. At man ikke kan se at hun både skulle have været i Florians shows samt Carmen Nebel eller for den sagsskyld i et eller andet MDR show. Det er helt ubegribeligt at de kan blive ved med at gå udenom hende. Tanjas musik er meget speciel i form af at hun selv skriver numrene, samt har en helt speciel klokkeklar velklingende stemme som forfører en, lige med det samme. Dette er Schlager, når det er bedst.

Vi har skrevet til ARD, ZDF og MDR om man ikke kunne få Tanja Lasch med i deres pogrammer ! Så må vi jo se om det hjælper. Tanja Lasch har forøvrigt også en Officiel Fanklub i Danmark som du kan blive medlem af og støtte kunstneren på www.Tanja-Lasch.dk

Alle tre Melodier med Million kliks er præsenteret her nedenunder !

Det skal du læse