SWR Sommerfestival 2021 i Zweibrücken

Foto: SWR – Südwestrundfunk

Tre dages koncert i Rosengarten i Zweibrücken fra 3. til 5. september 2021 med Bosse, Laith Al-Deen, Semino Rossi, Kerstin Ott og andre. Det har taget lang tid … og nu endelig: SWR-sommerfestivalen i rosenhaven i Zweibrücken kan komme. Festivalen, som måtte udsættes to gange på grund af coronaen, finder nu sted fra 3. til 5. september 2021.

D. 3 september Laith Al-Deen inviterer Bosse, Semino Rossi og Kerstin Ott, SWR1, SWR3, SWR4 og SWR tv musikere, der er blandt de mest populære i Tyskland til deres scene. Salget af billetter begynder i dag den 5. juli 2021

SWR4 Schlagerfest med Semino Rossi, Kerstin Ott, Geschwister Hofmann, Julian David

Fredag ​​aften den 3. september SWR4 Schlagerfest. På scenen glæder sanger og guitarist Kerstin Ott publikum med sine umiskendelige sange. Semino Rossi har erobret de store scener og modtaget adskillige priser for sin sjælfulde musik – Musik, der drøner ud gennem rosenhaven den aften. Sangduoen Anita & Alexandra Hofmann sørger for “Wilde Zeiten (vilde tider ..red)”, som deres seneste album lover, og pop-Schlager-sanger Julian David er nødt til at synge “Ohne Limit” igen. For dem der ikke kan være der: SWR4 Schlagerfest kan ses som en live stream på SWR4.de og udsendes lørdag den 11. september 2021 kl. 22.20 på SWR-tv.

Billletter: SWR.de/sommerfestival.

Det skal du læse