Semino Rossi: Tv-overraskelse – han er snart i køkkenet

Hans fans har kun set ham på scenen i et smart jakkesæt og med håret på plads, men om et par uger vil Semino Rossi sætte sine madlavningsevner på prøve.

For nylig afslørede Semino Rossi nemlig, at han har en anden passion ved siden af musikken: at grille. Selv om fagfolk ved, at grillning og madlavning er to forskellige håndværk, ser det ud til, at schlagerstjernen også har et skjult talent for madlavning. Og det vil hans fans kunne se med egne øjne om nogle uger.

Semino Rossi er gæst i »Böhmi brutzelt«

Semino Rossi er gæst i Jan Böhmermanns madlavningsshow »Böhmi brutzelt« den 16. juli. Programmet går ud på, at ZDF-værten Jan Böhmermann inviterer forskellige berømtheder til at deltage i showet, hvor de hver især laver en ret. Ind imellem sludrer de og spiser derefter maden sammen. Og i det første afsnit af den nye sæson af »Böhmi brutzelt« er Semino Rossi inviteret.

Semino Rossi: Dette er, hvad han laver i tv-programmet

»Denne gang har vi to hovednavne, som ellers opererer i forskellige universer: Semino Rossi og Jan Böhmermann. Deres retter er lige så forskellige som deres verdener,« hedder det i en pressemeddelelse fra ZDF. Mens Jan Böhmermann forsøger sig med en klassisk ærtesuppe, laver Semino Rossi »Paella Malaguea a la Loli« i showet, en ret, som schlagerstjernen kender fra sin tid i Spanien. »Hans ledsagende drikke kommer derimod fra hans hjemland Argentina: autentisk mate – naturens energidrik«, skriver ZDF. Det lyder som en spændende blanding af mad og tv-kokke.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse