“Svær legemsbeskadigelse” Flori smider hård kandidat ud!

Foto: RTL / Stefan Gregorowius

“Deutschland sucht den Superstar 2022” går ind i næste runde. Jurychefen Florian Silbereisen må nu gribe hårdt ind. Nu prøvede en kandidat lykken, men holdt sin fortid strengt for sig selv. En drøm kan knuses så hurtigt…

DSDS-chefen Florian Silbereisen skal altid træffe svære beslutninger og denne gang især! Men hvad skete der? Nå, Mechito skjulte for juryen og de ansvarlige for “Deutschland sucht den Superstar” (DSDS) en nuværende betinget dom for alvorlig legemsbeskadigelse.

Florian Silbereisen forklarede: “Vi lærte Mechito at kende som en meget talentfuld ung mand, der rørte os dybt med sin historie.” Så fortsætter han: “I denne henseende er vi alle skuffede over, at han holdt noget afgørende skjult for os.”

Foto: RTL / Stefan Gregorowius

En bevægende livshistorie, der rørte juryen…

I 2000 kom Mechito (27) til Tyskland med sin familie fra Syrien som flygtning. Mechito fik juryens fulde opmærksomhed med et rap om hans livshistorie.

“Jeg respekterer din beslutning, og jeg forstår den. Jeg tror, ​​det eneste rigtige at gøre er, at du viser din ro i situationen. Jeg må leve med konsekvenserne af min fejl,” sagde Mechito roligt.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x