Strenge adfærdsregler for medarbejderne ved Silbereisen-show

Florian Silbereisen fejrer sit store “Schlagerstrandparty 2022” på lørdag. Fans kan igen se frem til en perfekt Schlager-aften med talrige stjerner. For at få sådan et tv-program i gang, skal du have et stort team af medarbejdere. Men op til showet skal de overholde skrappe adfærdsregler. Schlager.de og Tyskschlager kender detaljerne.

At arbejde for Florian Silbereisen en gang – er en drøm for mange Schlager-fans. Mange udenforstående undervurderer, at der er tale om en yderst professionel tv-produktion. Adskillige medarbejdere fra redaktion, catering, teknik og make-up skal arbejde perfekt sammen. For at sikre, at hvert tandhjul passer til det andet, overholder medarbejderne visse regler. Vi ved, hvor strengt det er på settet.

Medarbejderreglerne på et øjeblik

Listen over regler gælder allerede, når du ankommer til produktionen: Alle produktionsrelaterede køretøjer skal parkeres på amfiteatrets parkeringsplads. Medarbejderne skal oplyse bilens/lastbilens størrelse, opholdets længde og nummerplade. Men dette er ikke de eneste regler på stedet:

  • Adgang til amfiteatret er ikke tilladt uden et officielt arbejdspas.
  • Det er ikke tilladt at tage billeder af udsmykningen, amfiteatret, backstage-området eller øvelserne og at offentliggøre dem på sociale medier.
  • Rygning er strengt forbudt overalt.
  • Medarbejdere er forpligtet til at afholde sig fra strafbare handlinger, diskrimination og enhver form for seksuel chikane.
  • Medarbejdere skal straks anmelde skader på amfiteatret og rekvisitter til produktionsledelsen. Alle bør også forsøge at forhindre person- og ejendomsskade.
  • Under optagelsen må kontrolrummet kun betrædes af de ansvarlige medarbejdere.
  • Alt personale er forpligtet til at bære dækket tøj på optagedagene. Betyder: Iøjnefaldende farver og motiver på tøj og synlige tatoveringer er tabu.
  • Derudover skal det sikres, at medarbejderne overholder en hvileperiode på elleve timer om dagen.

Corona regler skal stadig overholdes

Emnet Corona spiller også fortsat en stor rolle i produktionen. Ved øvelsernes begyndelse skal alle medarbejdere instrueres om de gældende coronaforanstaltninger. Derudover skal besætningsmedlemmer, der ikke nødvendigvis arbejder på stedet i Gelsenkirchen, reducere deres tilstedeværelse på settet til et minimum. Det er også obligatorisk at oplyse om, at du ikke lider af coronasymptomer som hoste, feber, lugt- eller smagsforstyrrelser eller åndedrætsbesvær. I øvrigt: Moderator Florian Silbereisen måtte også kæmpe med Corona, og sygdommen vendte dengang op og ned på hans liv.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse