Stort comeback til ESC

Foto: jansmit.com / Robert Gort

Med schlagertrioen “KLUBBB3” gjorde Jan Smit og hans kolleger Christoff De Bolle og Florian Silbereisen sig bemærket på schlager scenen. Udover sin sangkarriere arbejder den 36-årige også som moderator – især for Eurovision Song Contest (ESC), hvor han har været kommentator siden 2011. Indtil 2021. Så det er så meget desto bedre, at han kan fejre sit store comeback i år.

Jan Smit har kommenteret Eurovision Song Contest for det hollandske tv hvert år siden 2011. Smit var også i stand til at få indledende erfaring i det hollandske udvalg for udvælgelse af indkommende talenter.

Sensationen fulgte i 2020: For første gang fik han lov til at moderere ESC sammen med Chantal Janzen og Edsilia Rombley. På grund af corona-pandemien blev konkurrencen aflyst i marts 2020. Et chok for ham! Men det helt klare fulgte: Showet og med dets moderering blev udskudt til 2021.

I maj 2020 fik Smit lov til udelukkende at moderere ESC-erstatningsshowet “Europe Shine A Light” som kompensation. I 2022 genoptager den han dog sit job som kommentator på det populære program. Men hvad med hans sangkarriere?

Ud over karrieren som moderator skal det naturligvis ikke negligeres. I 2015 grundlagde han gruppen “KLUBBB3” sammen med sine venner Christoff og Florian. Siden da har fyrene fejret store succeser og ikke kun i hele Tyskland.

Men så var der dårlige nyheder til fansene! I 2019 led Jan Smit af helbredsproblemer, og trioen tav. Kort efter ville de faktisk arbejde på et nyt album. Indtil videre er der dog ikke kommet ny musik til fansene, i hvert fald ikke fra dem sammen.

Florian Silbereisen præsenterede sammen med den tidligere “Modern Talking”-stjerne Thomas Anders ved “Schlagerbooom 2021” deres nye sang “Wir tun es nochmal”. I mellemtiden forsøgte Jan Smit sig på en solokarriere og udgav for nylig sin single “Zolang Je Bij Me Bent”. Til gengæld er det blevet ret stille om Christoff musikalsk.

Er de stadig venner?

Vil de tre gutter nogensinde finde hinanden igen? Florian Silbereisen annoncerede ved “MDR um 4” sidste år, at trioen stadig er meget gode venner. Florian snakkede ikke om slutningen af ​​bandet. Når vi endelig skal se de tre venner på scenen sammen igen er (desværre) i stjernerne …

Kilde. Schlager.de

Det skal du læse