Jan Smit blev bestjålet! Mor klagede: “Alt er væk”

Foto: jansmit.com / Robert Gort

Jan Smit har været sammen med sin kone Liza i omkring 13 år. Der var dog også en tid før blondinen. Ironisk nok siges ekskæresten at have bestjålet Jan – det påstår i hvert fald Jan Smits mor Gerda…

Jan Smit har i været mediernes fokus, siden han var barn. Hans kærlighedsliv spiller også altid en stor rolle i sladderpressen. Hans ekskæreste, der siges at have forårsaget en voldelig skandale i Holland, forbliver uforglemmelig…

Gerda Smit: “Alt er væk”

Hans ekskæreste Yolanthe siges at have taget alt inventar med sig efter separeringen fra “Jantje” i 2009 – Sølvbestik, saftpresser, blomster, møbler og alt det andet, der har værdi. Inventaret siges at have kostet et femcifret eurobeløb.

Det afslørede Jans mor, Gerda Smit, for mere end tolv år siden i et interview med “SBS Shownieuws”. Gerdas legendariske ordsprog “Alles is weg” (“Alt er væk”) har nu kultstatus i Holland og millioner af klik på internettet.

Jan Smit: ekskæresten Yolanthe er en superstjerne

Yolanthe Sneijder-Cabau er ligesom Jan Smit en af ​​de mest kendte skikkelser i Holland. Hun har medvirket i adskillige film og blev for nogle år siden kåret som den mest sexede kvinde i Holland. Kort efter at være blevet skilt fra Jan Smit, giftede Yolanthe sig med fodboldens næstbedste Wesley Sneijder. De er stadig et par den dag i dag.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse