Jan Smit: Nu taler han om fremtiden for Klubbb3

Da Florian Silbereisen, Jan Smit og Christoff besluttede sig for at stifte KLUBBB3 for cirka syv år siden, troede de nok aldrig, at de fik sådan en succes. De blev endda hædret som det “mest succesrige schlagerband i Europa”. Men der har været radiostille siden efteråret 2019. Nu taler Jan Smit for første gang i hollandsk presse om fremtiden for de tre bedste venner.

Tre albums, guld- og platinpriser og en bandtatovering til Florian Silbereisen, Jan Smit og Christoff – de tre fyre fra Klubbb3 har beriget schlagerverden med deres hits – sådan kan man virkelig sige det. Men siden efteråret 2019 har der ikke været flere fælles optrædener. I et interview med showbizzsite.nl-portalen fortalte Jan Smit, som er en megastjerne i sit hjemland Holland, om årsagerne til, at han faktisk gik ind for at opløse bandet på det tidspunkt: “Jeg var i Tyskland 250 dage om året. Du savner så meget fra familielivet. Men Christoff og Florian lever forskellige liv, har intet forhold eller børn.”

Jan Smit: Hemmeligt møde med Klubbb3-kolleger

I begyndelsen af ​​2020 offentliggjorde Jan Smit en chokerende tilståelse: Han led af udbrændthedssyndrom. Så det er ikke så mærkeligt, at ikke kun hans solokarriere, men også Klubbb3 måtte vente indtil videre. I dag har han stort set overvundet sygdommen. Ikke desto mindre ser han positivt på fremtiden. Og det på trods af, at hans manager til Schlager.de udelukkede et comeback fra Klubbb3 i marts. Jan afslørede over for den belgiske portal “hln.be”, at der tilsyneladende allerede havde været forhandlinger – muligvis på et hemmeligt møde mellem drengene – om fremtiden for Klubbb3: “Det var derfor, jeg fortalte Florian og Christoff, at KLUBBB3 ville vare mindst et år. i fremtiden.” Det giver håb om, at Florian, Christoff og Jan starter igen næste år med Klubbb3…

Kilde:Schlager.de

Det skal du læse