Fanoptøjer ryster KLUBBB3-stjerne

Jan Smit havde en afslappende skiferie i Spanien for et par dage siden. Men hviletiden er tilsyneladende forbi. Under en fodboldkamp lavede fans af hans klub voldsomme optøjer på stadion. KLUBBB3-stjernen har nu kommenteret hændelsen.

Jan er ikke kun passioneret musikfan – Jan Smits hjerte banker også for fodbold. I nogen tid nu har KLUBBB3-stjernen været kommerciel manager i anden divisionsklubben FC Volendam. En klub, der lige nu spiller en meget succesfuld sæson.

FC Volendam spillede føringen væk efter 1:4

Klubben har dog været i krise i to uger. De sidste tre kampe kunne de ikke vinde. Derudover blev føringen i rækken i starten af ​​ugen overdraget til FC Emmen, der havde slået Jan Smits mandskab med 4-1. Et bittert tilbageslag, der fik nogle fans til at lave noget optøjer.

Jan Smit tager bladet fra munden

Under udekampen i Emmen ødelagde klubbens tilhængere diverse håndvaske og toiletkummer på stadion, rapporterer avisen “Dagblad van het noorden”. En handling, der også rystede Jan Smit voldsomt.

Jan undskylder til FC Emmen på Instagram og skriver: “Det var en uværdig opførelse for FC Volendam. Jeg håber ikke, at vores fans er samlet nu.” Sande ord fra en fan, der ville ønske, at fansne havde reageret anderledes.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse