Store nyheder: Florian Silbereisens “Schlagerchampions” bliver afholdt

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

“Schlagerchampions” i stedet for “Schlagerlovestory” Denne nyhed skulle behage alle fans. Florian Silbereisens store show “Schlagerchampions – Das große Fest der Besten” bliver afholdt.

Hvilke gode nyheder! Ikke kun Florian Silbereisen må være glad for dette: Hans show “Schlagerchampions” vil trods alt finde sted. Det store tv-show var faktisk meningen, at blive udsendt den 16. januar 2021 men blev aflyst på grund af corona-pandemien og Lockdown.

Nu kan fans trække vejret, selvom der er lidt nedadgående. Fordi “Schlagerchampions” får udsendelsesdatoen for “Schlagerlovestory” den 27. februar, hvilket betyder, at sidstnævnte nu annulleres. I det mindste er det, hvad programmeddelelsen for Das Erste siger.

Showet skal tilpasses forholdene, og det kan dog antages, at showet ikke finder sted som normalt, da det er vanskeligt at sige, i hvilket omfang situationen har ændret sig den 27. februar. Derfor vil “Schlagerchampions” sandsynligvis undvære et publikum på stedet.

Detaljer om dette er endnu ikke kendt, men Velodrome droppes som et sted. Showet bliver sandsynligvis optaget i Leipzig. Så det forbliver spændende at se, hvordan og hvor arrangørerne opretter “Schlagerchampions”. Fans skal være lidt tålmodige.

Og hvad med Florians turné? Det er også stadig uklart, hvordan Florian Silbereisens turné “Schlagerfest XXL” fortsætter. Fordi den skulle starte igen den 22. april. Datoerne for begivenheden blev sidste år udsat til foråret 2021.

Men i øjeblikket ser det ikke ud til, at der inden den tid vil være en betydelig lettelse med hensyn til coronapandemien, og begivenheder af denne art kan finde sted igen. Også her skal du vente tålmodigt. Først og fremmest kan alle Schlager-fans se frem til “Schlagerchampions” den 27. februar.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse