Stor forvirring – Hvorfor skjuler han sin drømmekvinde?

Når det gælder hans følelser, har han altid været en hemmelighedsfuld person. Florian Silbereisen taler ikke om hjertesager – eller kun meget, meget sjældent, og det behøver han heller ikke. Fordi du kan se, hvordan han har det. Han griner, han stråler – han er simpelthen glad, og det kan hans nye kærlighed være skyld i det!

Har Florian Silbereisen sommerfugle i maven?

For et nogle uger siden flyttede Flori stille og roligt ind i et nyt hus. En drøm med udsigt over bjergpanoramaet og Mondsee – med pool, store glasfacader, moderne møblering. Og hvis man skal tro landsbyens beboere, bor Sara (35), en østriger, sammen med ham under samme tag. Han skjuler hende, indtil videre. Alligevel har de så meget til fælles. Hun elsker schlagermusik – ligesom ham. Hun kan lide tatoveringer – ligesom ham. Og der dukkede billeder op på de sociale medier, der viser de to arm i arm, med et lykkeligt smil, som kun nygifte har. Beatrice Egli er tydeligvis ikke kvinden ved hans side alligevel som rygtet gik…

Det er allerede meningen, at hun skal bo sammen med ham

Faktum er, at Sara har sagt sit job som servitrice på Hotel “Seerose” ved Fuschl-søen op – og hun har endda meldt sin officielle bopæl til Flori.

De to har kendt hinanden i årevis, så på et tidspunkt må venskab være blevet til noget mere. Florian Silbereisen ønsker dog ikke at dele denne lykke med nogen. Han nyder samværet i al hemmelighed! I et interview for nylig talte han om sin drøm om at åbne en kro eller et pub. Og at stifte familie. Hvor ville det være dejligt, hvis Sara er den rette til det!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse