Stefanie Hertel & Lanny: „Kærlighed kan forsøde livet, men også gøre det surt“

Kilde: Credit_Markus-Schmuck – Stefanie-Hertel Facebook

For schlager sangerinden Stefanie Hertel har de sidste fire måneder ikke været lette. Hun har været nødt til at klare den hurtige og pludselige død af sin elskede mor Elisabeth. Så hun taler om erfaring, når hun siger: “Kærlighed kan gøre livet sødt, men også surt.”

Først og fremmest og sammen med manden Lanny, tilbragte hun nogle afslappede timer i nærheden af Hamburg, hvor hun mødtes med bandet “Truck Stop” for at lave mad sammen.

Mellem tomater og persille talte Stefanie også åbent om livet uden hendes mor. “Det er en dejlig fornemmelse for os alle, at forberede noget i køkkenet som Mama ville have gjort det” – Og ellers er Elisabeth altid til stede. “Jeg tror, at en person først er virkelig død, når man holder op med at tale om personen.

I denne vanskelige tid kan hun trække på sin mand Lanny og hendes store familie. “Min mor havde ikke kun fire børn, men også 13 børnebørn. Vi giver hinanden styrke.

Alle holder sammen

Hun fejrer snart denne sammenhæng på et krydstogt – “sammen med sin far, Lanny’s mor og datter Johanna. – Et ønske fra min fars hjerte! “De vil også bruge tiden om bord for at genopleve de smukke minder om Elisabeth Hertel …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse