Eberhard Hertel død: Disse stjerner siger farvel til Stefanie Hertels far

Stefanie Hertels far folkemusikstjernen Eberhard Hertel er død i en alder af 85 år. Der er stor sympati ud over folkemusikverdenen. Familie og venner er gået på de sociale netværk for at tage en følelsesladet afsked.

I hans hjemby Oelsnitz i Vogtland-regionen er flagene foran rådhuset sat på halv stang til ære for Eberhard Hertel. Stjernerne, ikke kun fra folkemusik- og schlagerverdenen, er også i sorg.

Hans død bevæger ikke kun hans slægtninge

Eberhard Hertels datter Stefanie Hertel udtrykker sin sorg med fire taknemmelige ord. “Tak for din kærlighed”, kan man læse på hendes Facebook-profil.

Hendes eksmand Stefan Mross, som hun har datteren Johanna Mross med, finder også rørende ord: “I mange år formede du mig/os i enhver henseende. Musikalsk, men også som ven, stod du altid ved min side! Desværre er livet ikke uendeligt, men mindet forbliver! Tak for alt … Jeg siger stille farvel! Min sympati går til Stefanie og hendes familie.”

Eberhard Hertels barnebarn Johanna Mross siger farvel med et særligt foto af sin elskede bedstefar og dybtfølte ord: “Min kære bedstefar, tak … bare tak … for så meget … Du opdrog dine små fisk så vidunderligt, og de ville ikke være, hvor de er i dag, uden dig! Jeg kan stadig høre din sangstemme i mine ører, og din altid muntre fløjten springer gennem mit hjerte, forbundet med mange smukke minder! Dette billede blev taget på din sidste fødselsdag, hvor du gjorde det, du elskede mest: at synge, underholde folk og sprede den bedste stemning. Det er mit yndlingsbillede af dig, og derfor vil du altid være hos mig! Vi ses snart … Bussi, din Johanna.”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af (@johanna.mross)

Eberhard Hertel – Så meget støtte til datteren Stefanie

Anna-Carina Woitschack, som i øjeblikket er skilt fra Stefan Mross, kommenterer bevæget: “Min dybfølte medfølelse, kære Stefanie. Meget styrke til dig og din familie.”

Skuespillerinden Tina Ruland føler også med Eberhard Hertels død. Hun sender en besked om støtte til Stefanie Hertel: “Han er altid med dig i dit hjerte.”

Sangerinden Rebecca Immanuel har disse trøstende ord til Stefanie Hertel: “Kære Stefanie, min dybeste medfølelse fra bunden af mit hjerte. Jeg ønsker dig, jeg ønsker jer alle meget styrke, mod, kærlighed, trøst og fællesskab. Må du stadig føle dig tryg i din smerte og føle en lille smule taknemmelighed for det, I havde sammen. Og jeg er helt overbevist om, at vi vil se vores kære igen en dag – de har bare skiftet værelse …”

Sangerinden Francine Jordi viser sin sympati med en hvid hjerte-emoji. Og studievært og skuespiller Ralph Morgenstern tænker også på Stefanie Hertel og hendes afdøde bedstefar: “Min dybfølte medfølelse. Og masser af styrke.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x