Stefanie Hertel: Hun snuppede sit job fra sin kollega

Foto: Telamo.de

Stefanie Hertel har vist, at hun ikke kun kan optræde som schlagerstjerne på scenen. Som en vild panter overbeviste hun også i showet “The Masked Singer”. Naturligvis kom ordet om denne allrounder rundt. Blondinen står over for en ny stor udfordring.

Teatret ringer! – Fra september 2022 spiller Stefanie Hertel hovedrollen i stykket “Avanti Avanti”. Komedien handler om sommer, sol, Italien og en masse musik fra 50’erne og 60’erne. Ja, stykket lover meget.

Stefanie Hertel: Forventningen øges

Naturligvis vil Stefanie Hertel ikke gå glip af denne specielle hovedrolle og ser frem til den store opgave. For et par måneder siden sagde hun på Instagram: ”Store nye udsigter !! Det er stadig en lang vej at gå, men jeg glæder mig allerede til snart at tage på teatertur !! (…). ”

Stefanie Hertel: Nye aftaler

Faktisk var skuespilleren Judith Hildebrandt beregnet til hovedrollen. Men på grund af Corona besluttede producenterne at bytte München-kvinden til Stefanie Hertel. Den mandlige rolle er også udskiftet: Stuart Sumner spiller nu ved siden af ​​schlager stjernen – og ikke Oliver Clemens. Hvorfor byttes hovedrollerne så hurtigt efter Corona? Vil du tiltrække stykket mere opmærksomhed med dette mere fremtrædende ensemble? Helt muligt. Med Stefanie Hertel i hovedrollen kunne det helt sikkert fungere.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse