Stefanie Hertel er på vej som forfatter

Stefanie Hertel
Kilde: Stefanie Hertel Facebook

I Leipzig præsentere hun sin bog “Über jeden Bach führt eine Brücke”

Stefanie Hertel har åbent for et nyt område. Som forfatter kan hun nu præsentere sit første værk “Über jeden Bach führt eine Brücke”. Og helt professionelt: Ved Leipziger bogmesse.

I et interview til LVZ-Autorenarena, hvem sangerinden dedikere bogen til, med historier fra sin ungdom og barndom. “Alle stærke fruer i denne verden!” Og især hendes nu afdøde mor Elisabeth, ligesom hendes bedstemor Erna. For Stefanie, to usædvanlige stærke kvinder.

Hendes egen livsplan stod tidlig fast: I over 30 år har Vogtländerinden været på scenen. Også som barnestjerne har hun erfaring, succesfuld sangerinde og værtinde. Og det er godt. “Jeg havde ikke en plan B. Det var tidligt klart for mig at jeg ville stå på scenen. At skulle afstå fra dette liv og de skønne mennesker, som jeg har mødt gennem mit arbejde – det vil jeg ikke“, indrømmer den 38 årige helt åbent.

Med bogen ønskede hun ikke at skrive sine Memoirer, men blot fastholde, det som “i hjertet har sat sig fast“. Ikke en verden af glimmer og glamour (Det er alligevel sæbebobler), men hvad der er virkelig vigtigt for hende: Kærligheden til naturen, bjergene og menneskene i hendes liv. Blandt dem morsomme historier, sjove anekdoter og opskrifter fra hendes mors og bedstemors kogebog. Såsom kartoffel retter “Nackete Maadle” og “Erdäpfelkuhng”.

Konklusion af interviewet: Stefanie bor i show verden (Og gør det gerne), men promi golf og lignende begivenheder er ikke hendes ting. Kunstnerinden mødes gerne med sine naboer over et glas eller vandre gennem naturen. Sympatisk.

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse