Stefanie Hertel – Det store mors dag show

Kilde: MDR/Saxonia Entertainment GmbH/Junghans

Stefanie Hertel præsenterer igen i år stjerner og overraskelser til mors dag. Denne gang er det blandt andre Hein Simons (Heintje), WIND, Patrick Lindner og Nicki, Jay Khan, Allessa, Marc Pircher, Bernd Stelter, Vogtland Philharmonic og German Television Ballet.

For Stefanie er dette show perfekt, fordi “Die große Show zum Muttertag” er som hende selv: Jordnær og alligevel moderne, lidt skør og samtidig vidunderligt normalt. I dette traditionelle show af følelser, meget latter og lidt gråd, er der lejlighedsvis glade og tankevækkende øjeblikke.

Kilde: MDR/Saxonia Entertainment/Steffen Junghans

I mange dele af programmet, hvad enten det er i sange, præsentationer, skitser eller danseforestillinger, er der små beskeder til mødre, svigermødre og bedstemødre. Det bringer en masse glæde tilbage i huset, når stjernerne i showet kombinerer kendte hits med morsdags digte for publikum og skaber en unik fest.

Men ikke kun publikum kan forberede sig på uventede lykønskninger og pludselige vendinger, også de musikalske gæster og deres mødre i MDRs morsdags-showet kan ikke vide sig sikker på en overraskelse eller ej.

Se med i aften kl 20:15 på MDR

Det skal du læse