Stefan Mross: Er Immer wieder sonntags i fare?

Arkivfoto

Det var ikke sådan, han havde forestillet sig det nye år! Stefan Mross (45) begejstrede millioner af seere med sit show “Immer wieder sonntags” og opnåede endda topkarakterer – på trods af Corona-krisen. Derfor havde havde han set frem til den kommende tv-sæson i 2021. Sæt et smil på fansene selv i vanskelige tider – en ægte hjertesag for Stefan! Men nu er der en onde intriger mod entertaineren!

Hans station kaster ham regningen! Da det nu kom ud, vil der være betydeligt færre episoder af det populære show fra Europa-Park i Rust i år. I stedet for de sædvanlige 16 episoder er der kun planlagt 12. Triste nyheder for hans mange Schlager fans! Men det er ikke alt: I stedet for maj starter det først i juni. En afledningsmanøvre, eller hvad ligger der bag?

Officielt siges det, at stationen vil spare omkostninger. Men mange fans er meget bekymrede for Stefan: Han har for nylig lidt endnu en affejning. Dette års “Immer wieder sonntags” -turné faldt også igennem. Er der mere ved det? Vil de slippe af med Stefan trin for trin og erstatte ham med en anden showmaster efter mere end 15 år?

Dette ville være en bitter skuffelse for Stefan og næppe tålelig! ”Jeg lever for at underholde folk,” afslørede han engang. Stefan forbinder adskillige minder med tv-formatet: I en live-udsendelse spiste stefan en karrypølse og kollapsede, det glemmes ikke. Et rigtigt chok-øjeblik! Læs her: Chilichok til Stefan Mross

Drømmeparret fra schlagerverdenen lærte også hinanden at kende der, da stefan mødte kærligheden i sit liv Anna-Carina Woitschack (28) i 2016. For at være fleksibel professionelt købte de to endda en stor autocamper for nogen tid siden.

”Ingen fan behøver at bekymre sig om showet. Vi har kun lige forlænget kontrakten indtil 2023, ”gjorde Stefan klart. Og han giver også håb: “Vi kompenserer for det hele, det lover jeg!” I det mindste en lille trøst for sine fans …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse