Chilichok til Stefan Mross

I gårsdagens udsendelse af “Immer Wieder Sonntags” blev Stefan Mross stillet over for Scoville* testen. Flere stærke chilisaucer var linet op foran Stefan, med en styrke fra 1 til 10, hvor 1 var den mildeste. Stefan ville bevise, at han er stærkere end nogen chilisauce i verden. Desværre for dette forsøg gav det bagslag, og endte efter oplysninger fra BILD med en tur på hospitalet.

Overvældende udfordring

“Mig blæser intet omkuld,” troede Stefan Mross og forsøgte de krydrede saucer. Så skete, hvad der skulle ske: Stefan bemærkede, at chilisaucer kan være meget krydrede og alt for stærke, for senere forlod han scenen og kastede op bag kulisserne, ifølge oplysninger på hans Facebook-side. Han havde været “ude af drift” i alle 30 minutter og kunne ikke huske noget. Tilsyneladende havde Stefan Mross en allergisk reaktion på saucerne. Varmen havde også gjort sit til udslaget. Sangeren Marc Pircher og “Verstehen Sie Spaß“-værten Guido Cantz sprang spontant ind og klarede showet den sidste tid til slut.

Kilde: Stefan Mross Facebook / Bild.de
Kilde: Stefan Mross Facebook / Bild.de

Fansene kommenterede på Stefans Facebook-side. Mange ønskede ham god bedring, men der var også kommentarer, der var lidt mindre sarte. Alle ved jo, at det kan være farligt at spise chilisauce.

Imens Stefan Mross er på vej hjem til sin familie, føler han sig bedre, som han har skrevet til sine fans på sin Facebook-side. Stefan var endda klar til en vittighed igen: “Måske jeg spiser en god karrypølse på farten,” skriver han.
Kilde: Schlagerplanet.de

* (Scoville er en målebetegnelse, hvor man bestemmer, hvor stærk en chili er. Man kan læse mere om dette her: Scoville)

Det skal du læse