»Immer wieder sonntags« starter den nye sæson

»Immer wieder sonntags« skyder sommersæsonen i gang nu på søndag den 16. juni 2024. I tolv live-episoder af SWR-showet og en best-of vil den populære vært og sanger Stefan Mross ledsage sit publikum gennem sommerens søndage formiddage i æteren og på stedet. Mross fejrer også sit 20. år som vært for musikprogrammet i år, og jubilæet vil blive afspejlet i løbet af sæsonen i form af anmeldelser og gæster fra de sidste 20 år.

Over 120 kunstnere på scenen

Over 120 kunstnere vil optræde med deres sange på »Immer wieder sonntags«-scenen i år. Blandt de prominente gæster i det første afsnit den 16. juni er Wencke Myhre, Marina Marx, Tim Peters, Ronja Forcher, Nino de Angelo, Alexandra Hofmann, Sarah Zucker og Höhner fra Köln. I år vil 13 kandidater igen konkurrere om titlen som sommerens hitparadekonge, og unge talenter vil præsentere deres evner ved den »røde mikrofon« i hvert afsnit.

Den livlige dukke Holzwurm Willi er også tilbage, og det samme er de kendte gæster, som tilbereder deres »ret med en historie« i »kendiskøkkenet«. Der er også en ny tilføjelse til programmet i år: Sangerinden og skuespilleren Ronja Forscher, kendt fra »Bergdoktor«, vil deltage i programmerne live fra forskellige steder i Tyskland og overraske en person på stedet. Programmet vil også blive ledsaget af en lang række online-tilbud.

»Immer wieder sonntags«, fra 16. juni 2024, søndage kl. 10.00 på “Das Erste”, se andre datoer her: TV-Guiden

Kilde: SWR – Das Erste, übermittelt durch news aktuell

Det skal du læse