Stadig stor sorg på grund af Helene?

Foto: RTL / Stefan Gregorowius

Lørdag aften (16. april) fandt det første liveshows af casting-programmet “Deutschland sucht den Superstar” sted. Faktisk en glædelig begivenhed. Men Florian Silbereisen blev pludselig meget sentimental. Er smerten ved adskillelsen fra Helene Fischer stadig så dyb?

For kandidaterne til showet blev det alvorligt i lørdags. De unge talenter optrådte ved det første liveshows og var i stand til at overbevise publikum der. Men Gianni Laffontiens optræden ramte tilsyneladende chefjuristen Florian Silbereisen i hjertet. Gianni sang sangen “Hold Me Now” af Johnny Logan. En kærlighedssang, der tilsyneladende fik gamle følelser op i Silbereisen.

Florian Silbereisen ikke over Helene Fischer endnu?

Efter Gianni’s optræden siger Silbereisen: ”Du kan altid fange mig med den her sang alligevel, for jeg oplevede præcis det, du lige har sunget. Sådan endte en smuk kærlighedshistorie for mig.” Mener han sit forhold til Helene Fischer? De to var trods alt DET drømmepar i schlagerbranchen.

Det ser ud til, at Flori er blevet hårdt ramt af dette brud og måske ikke er kommet over det endnu. “Jeg ved ikke, om du har haft den oplevelse før. Du grinede et par gange ind i mellem – det mister du efter et brud som dette,” forsikrer DSDS-kandidat Silbereisen.

Tilsyneladende startede Gianni noget med sit sangvalg, for Flori virkede meget alvorlig, da han talte. Hvis han stadig er knyttet til Helene, ville det ikke være overraskende. Helene har jo en ny mand ved hendes side og en lille datter. Det er trods alt meget smertefuldt at se dit livs kærlighed i en andens arme. Og det ser ikke ud til, at Flori har kunnet løsrive sig fra “sin” Helene…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse