Spænding om det nye album “Löwenmut”

Foto: Kerstin Joensson

For et par dage siden udkom Daniela Alfinitos nye album. “Löwenmut” har en svær arv, fordi dens tre forgængere alle nåede nummer 1 på de tyske albumhitlister. Men et muligt firdobbelt nummer 1 album kunne – som sidst – blive overskygget af dårlige had-nyheder. Forventer Daniela i al hemmelighed meget modvind?

Hvert af hendes album, som er blevet udgivet siden 2019, landede prompte på toppen af ​​hitlisterne. Ikke desto mindre blev der gentagne gange hørt stemmer, der antog, at Daniela havde en bestemt beregning i sin udgivelse: Hun udgiver altid sine albums i begyndelsen af ​​et nyt år for at øge sine chancer for en topplacering på grund af den manglende konkurrence.

Det er dog let at overse, at Alfinitos albums holdt sig på hitlisterne i mindst fem måneder. Dette faktum kan ikke være en tilfældighed, men taler for en høj efterspørgsel efter sange af den indfødte Villinger.

Ifølge eksperter er tegnene for en fjerde albumsucces med “Löwenmut” yderst gunstige. Daniela selv vil derimod håbe, at hendes nuværende værk ikke får endnu en slem shitstorm som efter “Splitter aus Glück” fra 2021 …

Daniela Alfinito har erfaring med hadekommentarer, for hun blev offer for hadefulde kommentarer på de sociale medier efter hendes “Splitter”-album sidste år.

Hun, der har gjort sig bemærket i schlagerverdenen selv uden at optræde i relevante tv-shows, fortalte om det i podcasten “Aber bitte mit Schlager”:

“En af dem skrev til mig på Instagram, ‘Jeg afviser dig’. Ja så gør det. Jeg er total ligeglad. Han ville foretrække, at 18 karat er nummer et. Det var virkelig nok for mig. Herregud, gør det ikke så hype. Bare fordi en schlagersanger var på førstepladsen foran en rapper.”

Det ser ud til, at den næsten 50-årige har fundet sin personlige måde at håndtere disse hadefulde kommentarer på. En tyk hud gør absolut ingen skade i musikbranchen!

Kilde: Stadlpost.at

Det skal du læse