Daniela Alfinito: “Dette er ikke en glamourverden for berømtheder!”

Daniela Alfinito har indtil videre udgivet fem nummer 1-albums, flere end Helene Fischer! Og med sit nye album “Einfach echt” er hun godt på vej til at føre sit sjette studiealbum til tops. En utrolig succes, som Schlager.de har talt med Daniela om. Og hun gør det klart: “Det her er ikke en celebrity-glitterverden!”

“Jeg har aldrig haft høje forventninger. Jeg har heller aldrig ønsket at vide, hvor jeg stod. Jeg ville have været tilfreds med en 50. plads, men selvfølgelig er man på alles læber igen med en 1. plads.” Daniela Alfinito er en af de mest succesfulde schlagersangerinder i Tyskland. Men ved siden af sin imponerende musikkarriere arbejder hun stadig fire dage om ugen på et plejehjem. Hvorfor det? Ganske enkelt: “Det er vigtigt for mig, at disse mennesker på plejehjemmet bliver passet godt på. At jeg er der for dem hver dag, lytter til deres problemer, taler med dem og er der for dem. Der er mennesker, som kommer frivilligt, fordi de indser, at de ikke længere kan klare sig selv. Men der er også mennesker, som er blevet sendt væk af deres børn. Det gør selvfølgelig ondt i hjertet.” Daniela Alfinito er en stjerne, man kan røre ved. I hendes hjemby Hungen i Hessen kommer fans endda hjem til hende: “Jeg skriver autografer og tager billeder, men jeg lukker ikke nogen ind i mit hjem. Jeg har også brug for lidt privatliv…”

Det er derfor usandsynligt, at Daniela Alfinito – ligesom mange andre kunstnere – vil stå op fredag morgen for at se, om “Einfach echt” er nået til nummer 1. Fordi: “Jeg er en absolut morgengnaver. Jeg vil ikke kontaktes om morgenen under nogen omstændigheder, ingen ville kunne klare svaret. Selv min mor undgår mig om morgenen. Hun ved: Jeg har brug for en time af min tid. Så slentrer jeg væk…” Vidunderligt normalt, Daniela, og måske er det hendes opskrift på succes.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse