Daniela Alfinito: Er der en ny mand ved hendes side?

For lidt over et år siden blev det kendt, at Daniela Alfinito var gået fra sin mand Domenico efter 30 års ægteskab. De to er også allerede skilt. På det tidspunkt indrømmede hun: “Jeg føler mig fri, løsrevet og lykkelig!” Nu har den 51-årige præsenteret sin første single fra sit nye album “Frei und grenzenlos”, som udkommer næste år. Den tilhørende musikvideo kan nu afsløre en hemmelighed, som Daniela måske har holdt hemmeligt indtil nu.

En landingsbane på en flyveplads har dannet baggrund for Alfinitos nye musikvideo. I denne video er hun dog ikke alene, hun kører på motorcykel sammen med en mand, der virker meget yngre end hende selv, muskuløs og med skæg. Manden kom endda med på forsiden. Ifølge Schlager.de er manden den nye kæreste til Amigos-sangeren Bernd Ulrichs datter.

Så har Daniela Alfinito fundet en mand igen efter lang tid? Schlager.de har tjekket med Daniela. Men det var ikke lykkedes: Manden i videoen er Tobi, hendes bedste veninde Melanies mand. Hun beskriver sin bedste veninde som sin “sjælesøster”. Dette venskab går endda så langt, at Daniela dedikerede en titel til hendes Melanie på det nye album.

Daniela er altså stadig single…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse