Sonia Liebing: Vil hun snart besøge sin mand i fængsel?

13. juni var en frygtelig dag for Sonia Liebing. Sammen med sin mand Markus var de på vej på motorvejen den dag hun skulle optræde i “Immer wieder sonntags”. Parret var involveret i en ulykke på vej dertil. Nu er der vanskelige tider for schlagerstjernen!

Sonia og Markus var på vej ad A6 i deres Ford. Da parret ramte ind i en Mercedes, var den 35 år mand bag rattet. Men det er ikke alt: to andre køretøjer blev involveret i ulykken. I alt blev skaderne estimeret til 56.000 euro, skriver “Bild”. Men værre var det, at Sonia Liebing fik en rygskade i denne ulykke, og at andre personer, der var involveret i ulykken, også blev skadet.

En undersøgelse mod Sonia Liebings mand blev indledt!

Politiet har nu indledt en efterforskning mod Markus Liebing på mistanke om uagtsom legemsbeskadigelse. Mannheims polititalsmand Michael Klump fortalte BILD at man efter en endelig undersøgelse må antage at Ford’n ramte Mercedes’n, der kørte foran dem på grund af for høj hastighed og utilstrækkelig sikkerhedsafstand og skubbede den ind i to andre køretøjer foran.

Ulykkesomkostningerne afholdes formodentlig af Liebings forsikring, men mistanken om uagtsom kropslig skade er endnu ikke overstået. Når alt kommer til alt er der stadig en skadessum på over 50.000 euro i spil.

Sammenlignet med bladet sagde Sonia Liebing yderligere, at hverken hun eller hendes mand tidligere havde givet oplysninger om ulykken. I mellemtiden er ulykken mere end fem uger siden, og ingen blev spurgt om det på ulykkesstedet eller senere.

På grund af chokket ønsker hun stadig ikke at sidde bag rattet.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse