Skræmmende tilståelse fra hans “Modern Talking” eks

“DSDS”-dommer Dieter Bohlen i en krydsild af kritik. Efter hans sexistiske bemærkninger mod deltageren Jill Lange, kaldte dommerkollega Katja Krasavice ham for “løgner”, “falsk” og “narcissist” i en 5,30 minutter lang TikTok-video. Bohlen og kvinderne. De, der kender hans fortid, ved, at det ikke var uovervejet adfærd. Hans “Modern Talking”-eks Thomas Anders havde afsløret pikante detaljer i sin biografi “100 procent Anders”.

Dieter Bohlen har intet med etikette at gøre

Thomas Anders kalder sig selv en “Gentleman of Music”, en hentydning til hans omgang med kvinder. “Med mig skal tingene altid have en vis etikette,” citerer magasinet “Prima Woche” stjernen. Noget, der måske slet ikke passer til hans tidligere partner Dieter Bohlen. Indtil den mest kompromisløse følelsesmæssige damptromle på tysk tv, fandt sammen med sin nuværende partner (2006), levede Bohlen et vildt kærlighedsliv. “Prima Woche” citerer Thomas Anders: “Der er mænd, der ofte finder sammen med en kvinde, men inderst inde ved de godt, at det ikke er rigtigt. Men hormonerne kræver det simpelthen.”

Thomas Anders skammede sig over Dieter Bohlen

Men noget som en dårlig samvittighed, er ikke programmeret ind i Bohlen. “At se, hvordan han behandlede pigerne – for mig var det et klassisk tilfælde af at skamme sig over en anden. Han skulle angiveligt have dækket Bohlens kærlighedseskapader med groupies foran Bohlens daværende kæreste, Nadja “Naddel” abd el Farrag. Thomas Anders i “Prima Woche”: “Selvfølgelig var jeg flov. Selvfølgelig forsøgte jeg at trække mig tilbage fra det på en eller anden måde.” Bohlen havde forsøgt at gøre det hele i hemmelighed. Hans undskyldning for Naddel: forretningsaftaler …

Dieter Bohlen spillede det forkerte spil med Verona Poth

Thomas Anders: “Men så rejste han til Mallorca og fik fans til at tage et billede af ham med en pige i armene. Og to dage senere var billedet i avisen Bild.” Det siges at være særligt pikant: “Jeg skulle også dække over hans forbindelse med Verona Feldbusch (i dag: Poth, red.). Det var jeg ret flov over.” Disse beskrivelser giver et indtryk af, hvordan Dieter Bohlen tikker. Han er som et ur, der går langsommere og ikke længere kan følge med tiden. Hvordan ville hans modige dommerkollega Katja Krasavice have håndteret dette dengang …?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse