Skæbnesvangert møde

Foto: MDR/Andreas Lander

DJ Ötzi har været en succesrig musiker i tyve år. Nu er det tiende album fra østrigeren udgivet: „Sei du selbst – Party 2.0“. Men ingen af ​​hans værker har været så personlige og dybtgående. Sammen med hans nye produktionsteam Tim Peters og Paul Falk blev der skabt sange, der afspejler han oplevelser og tanker på en særlig måde. Gennem et tilfældigt møde blev der lavet en sang, der faktisk ikke var planlagt …

Som DJ Ötzi afslørede i appen “Clubhouse” på sociale medier, var han på Stanglwirt med Tim Peters og Paul Falk. Der mødte de tilfældigt en kvindelig gæst ved navn Valentina. Kvinden fortalte om deres urolige forhold. Samtalen var livlig og dybt berørt af det, hun afslørede. Musiktrioen var så imponeret, at ideen hurtigt kom til at fortælle denne historie i en sang.

Selvfølgelig blev hun spurgt om tilladelse på forhånd. Inden albummet blev udgivet, var Valentina meget begejstret og imponeret, rapporterer DJ Ötzi. Og resultatet er blevet virkelig specielt. Den meget smukke sang blev klart skabt med stor følsomhed og fortælles fra det mandlige synspunkt. Guitarriff og en afslappet, moderne lyd kendetegner titlen, der endda bærer hendes rigtige navn: “Valentina”. Især omkvædet er særligt opmuntrende og inviterer endda til at synge med. De meget dominerende baggrundskor, især i den sidste tredjedel, kommer under din hud.

DJ Ötzi lagde også et opslag om sangen ud på Instagram. Der skriver han, at “Valentina” endda er en af ​​hans yndlingssange på albummet: “Fordi det er 100% sandt og fra en ægte Valentinas liv. Jeg havde en god samtale med hende, og efter at hun fortalte mig sin historie, var det umiddelbart klart for mig, at det skulle være i en sang.” Hans fans er også meget imponeret over kommentarerne. Og lad os være ærlige: Med en så inderlig implementering af denne kærlighedshistorie kan man helt sikkert håbe på en lykkelig slutning for Valentina og hendes kæreste.

Fingrene krydses i hvert fald.

 

View this post on Instagram

 

Et opslag delt af DJ Ötzi (@dj_oetzi)

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse