Endelig røgfri og hvilken rolle hans datter spillede i det…

DJ Ötzi kunne ikke holde fingrene fra cigaretterne i mange år og var en rigtig kæderyger, men det er slut nu! Og hans elskede datter Lisa-Marie har spillet en stor rolle i dette. I et interview med Schlager.de afslørede han, at han endda røg op til 90 cigaretter….

“Jeg har altid haft stress og dårlig samvittighed”

I 2021 tog DJ Ötzi sig til hjertet og gik til en hypnoseaftale på opfordring af sin kone Sonja og datteren Lisa-Marie. En hurtig berøring på panden og skulderen, og proceduren var fuldført. Og faktisk har han ikke røget en eneste cigaret siden, som han afslørede over for Schlager.de. En absolut befrielse for publikumsfavoritten.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af DJ Ötzi (@dj_oetzi)

DJ Ötzi tager åbent fat på tabubelagte emner

Den 53-årige har måske uden at vide det hjulpet mange mennesker og er blevet en pioner. Når alt kommer til alt, ville næppe nogen have forventet, at hypnose var så effektiv til at bekæmpe trangen til at ryge. Han droppede også sukker. Hans kone og datter spillede en stor rolle i dette – de fik ham til at ændre mening. I dag er han gladere end nogensinde for sin beslutning: “Jeg er hurtigere i min tankegang, i min tale og i mine bevægelser. Hvis du går på slankekur og kun spiser sukker, vil du belaste dig selv i det lange løb,” fortæller musikeren til “SuperIllu”. I stedet for en chokoladebar foretrækker han nu en date.

Dj Ötzi har allerede inspireret mange læsere i sin biografi “Lebensgefühl”. I den taler DJ Ötzi meget åbent om den gæld, der engang plagede ham, og den tid, hvor han var hjemløs. Dermed tog han fat på to tabuemner – burde flere gøre det? Stjernen sagde meget sigende: “Alle bør gøre det, som de vil. Jeg gjorde det, og jeg føler mig fri. Jeg har lagt min fortid bag mig, og jeg har fred med den.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse