DJ Ötzi & Florian Silbereisens fælles juletradition overrasker fans

Ingen kan adskille gode venner – det er ikke kun Franz Beckenbauer, der har sunget det, men også DJ Ötzi ved det. En af hans tætteste venner er superstjernen Florian Silbereisen. Det er derfor en selvfølge for ham at se “ZDF Traumschiff” på grund af ham, som han afslørede eksklusivt til Schlager.de i et interview. De har også en fælles tradition.

Hvem skulle have troet det? DJ Ötzi er en stor “Traumschiff”-fan! Og hvorfor? Fordi hans bedste ven spiller hovedrollen: “Det er også en del af det,” afslørede han over for Schlager.de. “Alt, hvad der har med Florian at gøre, har selvfølgelig også en kraft for mig. For han er en af mine bedste venner. Og har været det i årevis.” Det er derfor, de to har en helt særlig juletradition…

Gerry Friedle, alias DJ Ötzi, ser ikke bare sin ven Flori på tv til jul – de to mødes også personligt hvert år den 23. december. Også i år. “… det har faktisk været en tradition de sidste seks-syv år”. Og så “kommer Lisas kærestes familie også. Men det er også vores dreng, Markus. Og det glæder jeg mig meget til,” siger Ötzi. Det inkluderer selvfølgelig også et ordentligt festmåltid. Ötzi afslører over for BILD, at det i år er Florians tur til at stå for forretten og hans tur til at stå for hovedretten. Hvad der præcist kommer på bordet, er nok stadig en overraskelse. Nå, men bon appétit!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse