Hvem er vært for det populære “Silvesterstadl” i år?

Kommer Andy Borg tilbage? Modererer Francine Jordi det alene? Kunne hun og Stefan Mross være et godt team? Eller skal entertaineren Florian Silbereisen tage over? Ja, årsskiftet nærmer sig og med det spørgsmålet om, hvem der skal være vært for “Silvester Show”, tidligere “Silvesterstadl”, i år.

Fordi Jörg Pilawa skiftede fra ARD til SAT.1, vil han ikke præsentere showet i år. At hans kollega Francine Jordi, der ifølge “heute.at”, tager over alene, anses for ret usandsynligt! Men heldigvis er der adskillige kandidater, der kunne støtte hende!

Andy Borg

Som efterfølger til Karl Moik modererede han “Musikantenstadl” fra 2006 til 2015. Han måtte forlade det, da showets koncept blev omlagt for at appellere til et yngre publikum.

Østrigerens fans gik på barrikaderne, for næppe nogen kunne forstå denne beslutning. Mindst af alt den 61-årige selv. Kunne Andy Borg vende tilbage for at præsentere “Silvester Show” eller hans “Silvesterstadl”? Ja!

Fordi fra “tz” sagde en pressetalsmand til BR: “Vi kan ikke sige noget om en efterfølger til moderationen af ​​nytårsaften-showet i øjeblikket…” – det er trods alt ikke et “nej” – og håbet dør som bekendt sidst.

Stefan Mross

Stefan Mross er ligesom Andy Borg en gammel showhare og er meget fortrolig med schlager og folkemusik.

Så han ville nok være et godt valg. Derudover havde hans “Immer wieder sontags”-shows meget gode seertal i år – og det er i sidste ende et argument for ham.

Bernhard Brink

I juli sprang den 70-årige til for Stefan Mross og modererede en udgave af “Immer wieder sontags” – med stor succes. Mange fans ønskede så, at Bernhard Brink ville blive og erstatte permanent.

Med moderationen af ​​Eurovision nytårsaften-showet ville man opfylde en af ​​hans fans store ønsker. At moderatoren og hans kollega Francine Jordi kommer godt ud af det, har allerede vist sig flere gange – for eksempel i “Hello Again”. De ville bestemt også harmonere som moderatorduo.

Florian Silbereisen

Da “Nytårsshowet” sendes på ARD, ville det ikke være overraskende, hvis de ansvarlige fik den 41-årige med om bord. Florian Silbereisen har trods alt modereret “Feste”-showene med stor succes siden 2004 og er venner med adskillige stjerner. Det ville heller ikke skade gæstelisten…

Barbara Schoeneberger

Schlager.de’s forslag: universalvåbnet Barbara Schöneberger. Det er lige meget om det er sport, teknologi, skønhed eller stjernebegivenheder: mor til to kan alt. For med vid og charme vikler hun næsten alle om sin finger. Hun er kvinden i alle sager. Også til “Silvesterstadl”?

Helt sikkert! For det ville muligvis også tiltrække seere foran tv-skærmene, som normalt ikke ville se programmet.

Vi er spændte!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse